ebargo

  • ۰
  • ۰

تحقیق تغذیه و ورزش 58 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 64

نام درس:‌ تغذیه و ورزش

سرفصل:

مرور اصطلاحات ، مفاهیم و تعاریف تغذیه .

آشنایی با دستگاه گوارش ، اعمال ،‌ ترشحات و حرکات آن .

بررسی رابطه‌ی کربوهیدراتها ، چربی‌ها و پروتئین‌ها با فعالیت‌های مختلف ورزشی

بررسی رابطه مصرف آب و الکترولیت‌ها با فعالیت‌های ورزشی

بررسی رابطه مواد معدنی و ویتامین‌ها با فعالیت‌های ورزشی

بررسی رابطه تغذیه با نوع و مدت با فعالیت‌های ورزشی

بررسی رابطه میزان مصرف غذا و تأمین کالری با نوع و مدت فعالیت‌های ورزشی

آشنایی با برنامه‌های غذایی ورزشکاران در رشته‌های مختلف ورزشی

بررسی نظریه‌ها و یافته‌های مربوط به تغذیه‌ی ورزشکاران

ارزشیابی: آزمون میان‌ترم 4 نمره

کنفرانس 3 نمره

آزمون پایان ترم 13 نمره

منابع:‌

اصطلاحات ، تعاریف و مفاهیم:‌

1- کالری و کیلوکالری:‌مقدار انرژی حرارتی که یک گرم آب را یک درجه سانتی‌گراد بالا برد .

مقدار حرارتی که یک کیلوگرم آب را یک درجه سانتی‌گراد افزایش دهد.

2- متابولیسم: سوخت و ساز

3- متالولیسم پایه:‌ حداقل انرژی برای زنده بودن که صرف اعمال حیاتی فرد می‌شود . مثل :‌ قلب ،‌ اعصاب و معده

4- نسبت تعادل تنفسی:

5- هیدرولیز:‌ واکنشی که در آن یک ماده توسط آب شکسته و به مولکول ساده‌تری تبدیل ‌گردد .

6- PH: غلظت یون هیدروژن در مایعات بدن PH بالای 7 قلیایی ، پایین 7 اسیدی و 7 خنثی .

7- تامپون (بافر): هر ماده‌ای که از تغییرات سریع یون هیدروژن (PH ) جلوگیری کند .

8- الکترولیت‌ها: یون‌های با بارهای مثبت و منفی که در بدن ایجاد فشار اسمزی کنند و یا پیام‌های عصبی را ارسال کنند .

9- یونیزه: تبدیل یک ماده به مواد تشکیل دهنده خودش .

10- انتشار ماده: جابجایی مواد بدون صرف انرژی

11- انتقال فعال:

12- انتشار تسهیل‌شده: همان انتشار ساده است ولی یک ماده کمکی دارد . مثل انسولین که به قند کمک می‌کند به داخل سلول انتقال یابد .

13- اسمز و فشار اسمزی:

14- واکنش‌های آنابولیکی:‌

15- واکنش‌های کاتابولیکی:

16- تعریف علم تغذیه(Nutrition): علمی که کمک می‌کند مواد غذایی را بهتر بشناسیم ،‌ نیازها را بهتر برآورده کنیم تا به حد اعلای سلامتی برسیم .

17- غذا(Food) و ماده غذایی(Nutrient): آب غذا و ماده غذایی‌اش یک شکل دارد .

18- جیره غذایی: به آنچه که فرد ظرف 24 ساعت مصرف می‌کند که به شغل ، میزان فعالیت ، جثه ، وضعیت و محیط فرد بستگی دارد .

19- مواد سازنده غذا و نقش کلی آن‌ها در بدن:

منبع انرژی

تنظیم اعمال بدن

رشد و ترمیم بافت‌ها

کربوهیدراتها

پروتئین‌ها

پروتئین‌ها

چربی‌ها

مواد معدنی

مواد معدنی

پروتئین‌ها

ویتامین‌ها

ویتامین ها

آب

آب

20- مواد غذایی ضروری:

- کربوهیدراتها :‌ گلوکز

- چربیها : اسید لینولئیک ،‌ اسید لینولنیک

- پروتئین‌ها:‌ اسید آمینه‌های لوسین ،‌ ایزولوسین ، لیزین ،‌ والین ،‌ متیونین ، فنیل آنالین ،‌ تره اونین ،‌ تریپتوفان و (میستیدین و آرژینین فقط برای نوزادان)‌

- مواد معدنی : کلسیم ، فسفر ،‌ سدیم ،‌ پتاسیم ، گوگرد ، کلر ، میزیم ،‌ منگنز ، آهن ، مس ، روی ،‌ ید ، کبالت ، مولیبدنیم ، سلنیوم ،‌ فلور و کرم

- ویتامین‌ها: C , K , E , D , A , B1 ( تیامین) ، B6 (پریدوکسین) ، B2 (ریبوفلاوین) ، بیوتید ،‌ B12 (کوبالامین) ،‌ نیکوتین آمید ،‌ اسید فولیک و اسید نپتونیک .

- مایعات: آب

21- انواع غذاها از سه منشأ: گیاهی ، حیوانی و معدنی

- غذاهایی که پروتئین بیشتری دارند . مانند : گوشت‌ها ، تخم پرندگان ، حبوبات و ...

- غذاهایی که چربی بیشتری دارند . مانند : روغن‌های گیاهی و حیوانی ، گوشت‌ها ، تنقلات و ...

- غذاهایی که کربوهیدرات بیشتری دارند . مانند : غلات ، برنج ، ذرت ، سیب‌زمینی ، ماکارونی و خوردنی های شیرین و ...

- غذاهایی که مواد معدنی بیشتری دارند . مانند : شیر و فرآورده‌های آن .

- غذاهایی که ویتامین‌های محلول در آب و سلولز بیشتری دارند . مانند : میوه‌ها و سبزیجات و ...

- غذاهایی که آب بیشتری دارند . مانند : چای ، قهوه ، آب‌میوه‌ها ، نوشابه‌ها و ...

22- میزان انرژی زایی مواد غذایی:

کربوهیدرات‌ها 4 کیلوکالری به ازای هر گرم

پروتئین‌ها 4 کیلوکالری به ازای هر گرم

چربی‌ها 9 کیلوکالری به ازای هر گرم

دستگاه گوارش(Digestive system)

گوارش: تغییر شکل غذا به طوری که قابل جذب شدن به خون شود .

هدف و عمل اصلی دستگاه گوارش:‌ هضم ، جذب مواد غذایی ، تأمین آب و الکترولیت‌ها و حرکت دادن غذا با سرعت مناسب

اجزای دستگاه گوارش: دهان (دندان‌ها و غدد بزاقی) مری ، معدی ، لوزالمعده ، کبد (کیسه‌ی صفرا) روده‌ی باریک (دودنوم ،‌ ژژونوم و ایلئوم) و روده‌ی بزرگ (کولون صعودی ،‌ افقی ، نزولی و قوسی شکل)

ترشحات دستگاه گوارش:

ترشح بزاق: سه جفت غده‌ی زیر زبانی ، زیرفکی و بناگوشی

نقش بزاق:

آماده سازی لقمه برای بلع و هضم

کمک به حس مزه و طعم غذا

کمک به هضم نشاسته

کمک به بهداشت دهان و دندان‌ها

شستن مواد بدمزه از محیط دهان

Sive network of neurons, called the submucosal plexus, or Meissner`s plexus , lies within the submucosa.

Skeletal muscle that functions in voluntary swallowing is present in the muscularis of the mouth , pharynx , and upper half of the esophagus. In the rest of the digestive tract the muscularis consists of smooth muscle , generally arranged in two sheets . Muscle fibers in the inner sheet are circularly arranged ; those in the outer sheet run longitudinally .

ترشح روزانه بزاق: 1000 تا 1500 میلی‌لیتر

محرک‌های ترشح بزاق: بینایی ، بویایی ، چشایی ، تفکر درباره غذا ،‌ مزه‌ها ، حالت تهوع

* تنظیم ترشح بزاق عمدتا از طریق اعصاب خودمختار صورت می‌گیرد :

افزایش‌دهنده‌ها: سمپاتیک بتا ، استیل کولین ، آلدوسترون VIP و محرک‌های بویایی ، بینایی ، چشایی و ..

کاهش دهنده‌ها: سمپا آلفا ، مهار پمپ سدیم ، پتاسیم .

مری: تنها مایع لغزنده‌ساز برای حرکت غذا و جلوگیری از آسیب و زخم‌شدن دیواره آن ترشح می‌کند .

ترشحات معده: غذا در معده با ترشحات آن آمیخته و با سرعت مناسب وارد دوازدهه می‌شود . پپسین= گاسترین .

مهمترین عمل زیستی معده فاکتور داخلی برای جذب B12 است. غلظت بالای یون H باعث مرگ باکتری‌های غذایی می‌شود .

ترشح اسید معده دارای دو مرحله است :

1- پایه‌ای 15% صبح‌ها کاهش عصرها افزایش . هیستامینی افزایش

2- گوارشی:

عصبی(مغزی)= محرک‌های بویایی ، چشایی ، بینایی و تفکر درباره غذا باعث افزایش ترشح می‌شوند

معده‌ای = با ورود غذا و اتساع معده ترشحات افزایش می‌یابد .

روده‌ای= احتمالا پپتید بومبیزین روده ترشح معده را افزایش می‌دهد .

افزایش دهنده‌های اسید معده : میتامین ، گاسترین و استیل کولین

مهارکننده‌های ترشح اسید معده: خود اسید معده ، گلوکاگن ، کولی سیستوکینین ، سوماتو استاتین و پلی پپتیدهای معدی – روده‌ای









سایر محصولات :
تحقیق تغذیه و ورزش 58 ص

تحقیق تغذیه و...

دانلود پاورپوینت در مورد اجرای نمونه تدریس به روش ساخت گرایی ..

دانلود پاورپوینت در مورد اجرای نمونه تدریس...

دانلود پاورپوینت گرمایش از کف

دانلود پاورپوینت گرمایش از کف...

تحقیق درباره سونامی Tsunami چیست 24 ص

تحقیق درباره سونامی Tsunami چیست...

پاورپوینت تاثیر مدرنیته بر معماری محله در ایران _ 15 مقاله کنفرانسی درباره معماری محله به زبان فارسی در فرمت pdf

پاورپوینت تاثیر مدرنیته بر معماری محله در...

تحقیق تغذیه مناسب برای ورزش تنیس

تحقیق تغذیه مناسب برای ورزش...

دانلود پاورپوینت مهارتهای حل مسائل و مشکلات زندگی ..

دانلود پاورپوینت مهارتهای حل...

64 بررسی متدولوژیها و مدلهای دید معماری مبتنی بر معماری سرویس گرا و راهکارهای بهبود متدولوژیهای مبتنی بر معماری سرویسگرا

64 بررسی متدولوژیها و مدلهای دید...

دانلود پاورپوینت درمورد اجرای نمونه تدریس به روش جستجوی موقیعت ..

دانلود پاورپوینت درمورد اجرای نمونه تدریس به...

دانلود پاورپوینت گردشگری سلامت چالشی نو

دانلود پاورپوینت گردشگری...

تحقیق درباره سنگهای ساختمانی 104 ص

تحقیق درباره سنگهای ساختمانی 104 ص...

دانلود پاورپوینت کتاب علوم ..

دانلود پاورپوینت کتاب علوم .....

تحقیق تغذیه مناسب برای ورزش تنیس 20ص

تحقیق تغذیه...

تحقیق درباره سنگ 97 ص

تحقیق درباره سنگ 97 ص...

پروژه سیستم های تشخیص وسایل نقلیه. doc

پروژه سیستم های تشخیص وسایل نقلیه. doc...

دانلود پاورپوینت گرافیک رایانه ای کم کردن حجم تصویر 21 اسلاید

دانلود پاورپوینت گرافیک رایانه ای کم...

دانلود پاورپوینت در مورد اجرای عملی تدریس ..

دانلود پاورپوینت در مورد اجرای...

63 دانلود تحقیق بررسی برنامه نویسی جنبه گرا و توسعه نرم افزاری جنبه گرا با موارد کاربری

63 دانلود تحقیق بررسی برنامه...

تحقیق درباره سفال و کاشی 34 ص

تحقیق درباره سفال و کاشی...

دانلود پاورپوینت گالری معماران اِسپــیس اینترنشنال

دانلود پاورپوینت گالری...

دانلود پاورپوینت در مورد اجرای دهه فجر ..

دانلود پاورپوینت در مورد...

62 دانلود تحقیق بررسی رابطه بین محتوای کتاب کار و کتاب درسی دانش آموز

62 دانلود تحقیق بررسی...

دانلود پاورپوینت علوم تجربی پنجم ابتدایی رنگین کمان ..

دانلود پاورپوینت علوم تجربی پنجم...

دانلود پاورپوینت کودکان خیابانی

دانلود پاورپوینت کودکان خیابانی...

تحقیق درباره سد ذخیره ای کریت طبس 14 ص

تحقیق درباره سد ذخیره ای...

دانلود پاورپوینت درس22 مطالعات اجتماعی پایه پنجم ابتدایی بازسازی ویرانه ها ..

دانلود پاورپوینت درس22 مطالعات اجتماعی پایه پنجم...

دانلود پاورپوینت علوم درس 7 چه خبر؟ ..

دانلود پاورپوینت علوم درس 7 چه...

تحقیق تغذیه در ورزش دوچرخه سواری 12 ص

تحقیق تغذیه در ورزش...

تحقیق درباره سبک سازی با پانل های پوما

تحقیق درباره سبک سازی...

دانلود پاورپوینت پاورپوینت درس20 مطالعات اجتماعی پایه پنجم ابتدایی وزیران کاردان، شهرهای آباد ..

دانلود پاورپوینت پاورپوینت درس20 مطالعات اجتماعی پایه...

دانلود پاورپوینت کوجه فرنگی 47 اسلاید

دانلود پاورپوینت کوجه فرنگی 47 اسلاید...

تحقیق درباره سبک سازی با پانل های پوما 43 ص

تحقیق درباره سبک سازی با...

تحقیق تغذیه در ورزش 40 ص

تحقیق تغذیه در ورزش 40...

دانلود پاورپوینت در مورد خود سنجی ..

دانلود پاورپوینت در مورد خود سنجی .....

دانلود پاورپوینت درس18 مطالعات اجتماعی پایه پنجم ابتدایی سفر به کربلا 2 ..

دانلود پاورپوینت درس18...

دانلود پاورپوینت کنترل موجودی

دانلود پاورپوینت کنترل موجودی...

تاریخ چیست
نظریه های کارل مارکس
تحلیل محتوای کتاب های پایه ابتدایی
قابلیت اعتماد سیستم های قدرت
سلمان رشدی 16ص
سعدی شیرازی
سهراب سپهری نقاش و شاعر
سیمین بهبهانی
شرحی کوتاه بر حافظ
اخلاق ناپسند قوم لوط
اخلاق نسبی است یا مطلق؟
اخلاق و اداب دانشجویی
اخلاق و فقه
اخلاق و معاشرت

کلمات کلیدی :بیشری دارند مانند های ورزشیبررسی رابطه رشح اسید معده درجه سانیzwnj گراد های مخلف ورزشیبررسی بیشری دارند دارند مانند فعالیzwnj های اسید معده مواد غذایی میzwnj کند ورزشیبررسی رابطه دسگاه گوارش های ورزشیبررسی رشح بزاق میzwnj غذایی غذاهایی بیشری گوارش دارند فعالیzwnj ورزشیبررسی دسگاه کیلوکالری
  • ۹۶/۰۸/۰۹
  • شیدا خسروی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی