ebargo

  • ۰
  • ۰
مقاله درباره سهم ایران در بازار جهانی زعفران

مقاله درباره سهم ایران در بازار جهانی زعفران لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 58 سهم ایران در بازار جهانی زعفران بیش از 60 درصد است اشاره: زعفران از محصولات کشاورزی است که از دیرباز در ایران، آسیای صغیر و بخش هایی از اروپا به ویژه یونان شناخته و مصرف شده است. در گذشته مصرف زعفران به عنوان یک گیاه دارویی به لحاظ خواص آن مد نظر بوده،...ادامه و دانلود

وکتور

وکتور وکتور ...

مقاله درباره سموم مواد غذایی

مقاله درباره سموم مواد غذایی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 15 کودها، سموم و میوههایی که میخوریم انواعی از کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی به وسیله گیاهان جذب شده و در قسمتهای خوراکی گیاه ذخیره میشود آیا تا به حال میوهای خوردهاید که مزهاش به نظرتان تلخ و غیرطبیعی بوده باشد؟ آیا شده است که سیبی را گاز بزنید و پس از خوردن، طعم...

تحقیق در مورد قاره

تحقیق در مورد قاره لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 6 صفحه قسمتی از متن .doc : قاره قارههای جهان خُشکاد یا قاره به انبوهه پیوستهای از زمین بر روی کره زمین گفته میشود. در دورههای باستانی جایگاه و آرایش قارههای زمین کاملآ دیگرگون و متفاوت با امروز بودهاست. در آن دورهها...

مقاله درباره سرکه

مقاله درباره سرکه لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 17 نتایج تحقیق و بررسی دانشمندان در مورد فواید سرکه سیب و خواندنیهایی درباره سرکهامروز از تلفیق چند مقالخ علمی و مفید و نتایج تحقیق دانشمندان راجه به سرکه برای شما عزیزان مقاله ای کامل و جامع در راستای دانستنیهای سرکه و نحوه استفاده آن ارائه کرده ام امیدوارم مورد استفاده و بهره عزیزان قرار گیردسرکه تعریف: سرکه مایع...

وکتور

وکتور وکتور ...

تحقیق در مورد فیزیولوژی گیاهان زراعی 15 ص

تحقیق در مورد فیزیولوژی گیاهان زراعی 15 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 18 صفحه قسمتی از متن .doc : در عالم گیاهی مهمترین و اصلی ترین متابولیسم ها که اکثر واکنش در آن انجام می گیرد : آنزیم ها ـ فتوسنتز ـ تنفس . اگر یک سلول زنده را به کارخانه...

مقاله درباره سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوی

مقاله درباره سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 23 موضوع: سردخانه تحت پوشش استان قدس رضوی دبیر ارجمند: جناب آقای عمرانی تهیه کنندگان: فرید بهمنش علی روئین دژ علیرضا قانعی بهار 85 فهرست مطالب: صفحه مقدمه 3 درجه حرارت انبار 7 سیستم تبرید سردخانه 9 شیرها 9 سیستم نور در انبار 11 اوپراتورهای سقفی 12 فینهای گاز گرم 13 بخش بخار...

مقاله درباره زیره سبز

مقاله درباره زیره سبز لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 47 فهرست مطالب عنوان صفحه مقدمه فصل اول؛ تاریخچه و مبدأ زیره سبز فصل دوم؛ گیاهشناسی زیرة سبز 2-1 تیرة جعفری 2-2 جنس زیرة سبز Cuminum 2-3 زیرة سبز Cuminum Cyminum فصل سوم؛ زیرة سبز و نیازهای آن برای رشد و نمو 3-1...

مقاله درباره زیتون

مقاله درباره زیتون لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 22 زیتون وبلاگ تخصصی صنایع غذایی رنگها در صنایع غذایی رنگ یکی از مشخصات اغذیه است که به وسیله احساس بینایی درک شده و از نظر پذیرش مصرف کننده بسیار مهم است زیرا تقریبا تمام غذاها از هنگامی که به صورت خام بوده تا زمانی که به صورت غذای کامل تبدیل شود با یک رنگ قابل قبول برای...

دانلود تحقیق درباره بررسی صنعت تعمیر و نگهداری هواپیما در کشور

دانلود تحقیق درباره بررسی صنعت تعمیر و نگهداری هواپیما در کشور بررسی صنعت تعمیر و نگهداری هواپیما در کشور توانمندیها و قابلیتهای کشور در تعمیر و نگهداری هواپیما سالها است توانمندیها و دستاوردهای کشور در صنعت تعمیر و نگهداری هواپیما مورد بیتوجهی مسئولین قرار گرفته است، البته اخیراً تحولات دلگرمکنندهای در این زمینه رخ داده است که نوید دستاوردهای بزرگی برای آینده کشور را می­دهد . بازار جهانی خدمات تعمیرات و نگهداری هواپیماهای تجاری به اندازه بازار...

وکتور برگ

وکتور برگ وکتور برگ ...

مقاله درباره زیتون 2

مقاله درباره زیتون 2 لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 31 مقدمه ▪ نام فارسی: زیتون ▪ نام لاتین: Olive ▪ نام علمی: Olea europaea ▪ خانواده گیاهی: Oleaceae ● تاریخچه کاشت درخت زیتون قدمتی بسیار داشته و پیدایش و منشاء اصلی این گیاه سوریه بوده است. اما بعضی از دانشمندان مبداء کشت این گیاه را یونان قدیم میدانند که سپس از آنجا به اروپا منتقل شده است....

مقاله درباره رژیم غذایی در نوجوانان

مقاله درباره رژیم غذایی در نوجوانان لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 44 رژیم غذایی در نوجوانان دوره نوجوانی دوره انتقال از کودکی به جوانی است که با جهش رشد جسمی و بلوغ توام است. بنابراین تغذیه این دوران از نظر رشد اهمیت زیادی دارد. از آنجایی که یکی از مشکلات عمده تغذیهای در این دوران وجود باورهای غلط غذایی است، لذا اصلاح باورهای غذایی آنها از طریق...

تحقیق در مورد فوتبال و المپیک

تحقیق در مورد فوتبال و المپیک لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 10 صفحه قسمتی از متن .doc : دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب رشته تربیت بدنی تهیه کننده : نجمه کارگزار بهار 83 ( لزوم توسعه تربیت بدنی اصل سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به دلیل اهمیت مقوله تربیت بدنی و...

مقاله درباره روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر

مقاله درباره روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 10 روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر:روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر به سه دسته تقسیم می گردند: دسته اول روشهای حجمی: در این دسته از روشها قسمت غیر چرب شیر در اسید سولفوریک حل شده و قسمت چرب پس از سانتریفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گیری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت...

مقاله درباره روش های تهیه کمپوست

مقاله درباره روش های تهیه کمپوست لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 15 روش های تهیه کمپوست الف) روش دستی : معمولاًٌ برای تهیه کود آلی در مناطق کم جمعیت مانند روستاها از این روش استفاده می شود. و از آنجایی که بهترین روش دفع زباله در مناطق روستایی تهیه کود از زباله است. می تواند مورد توجه بسیاری از روستائیان قرار گیرد، که خود به چندین روش...

مقاله درباره روش ها ی نگهداری مواد غذایی

مقاله درباره روش ها ی نگهداری مواد غذایی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 19 تعریف 1 روش هایی جدید برای نگهداری غذا 2 نگهداری سبزی و میوه : ( کاربردی ) 7 آلوی سردرختی 8 آمادهسازی 10 حفظ و نگهداری غذاها 10 کنسرو کردن 11 نمک سود کردن (شور گذاشتن): 11 مربا ها و ژله ها: 11 انجماد 11 خشک کردن 12 روش های نامطمئن کنسروسازی...

تحقیق در مورد فلسفه ریاضی یا فلسفه ریاضیات

تحقیق در مورد فلسفه ریاضی یا فلسفه ریاضیات لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 15 صفحه قسمتی از متن .doc : فلسفه ریاضیات فلسفه ریاضی یا فلسفه ریاضیات ، شاخهای از فلسفه است که به بنیادهای وجودی ریاضیات میپردازد. از جمله پرسش هائی که فلسفه ریاضی ، کوشش در پاسخ به آن دارد...

مقاله درباره روش جلوگیری از اسراف و کاهش ضایعات

مقاله درباره روش جلوگیری از اسراف و کاهش ضایعات لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 7 روش جلوگیری از اسراف و کاهش ضایعات محمد زارعی امین مشهد مقدس، بنیاد پژوهشهای اسلامی، گروه کلام و فلسفه چکیده اسراف عبارتست از خرج کردن مال بسیار در غرض کوچک، یا تجاوز از حدّ که در آیات و روایاتی فروان از این کار نهی شده است. راههای پیشگیری از اتلاف و اسراف...

وکتور

وکتور وکتور ...

دانلود تحقیق درباره بررسی آزمایشگاهی باطری‌های متداول در ایران

دانلود تحقیق درباره بررسی آزمایشگاهی باطری‌های متداول در ایران -1 . فرایند تست نکات طرّاحی یک سیستم برای استفاده از یک باطری درخلال طراحی یک سیستم برای استفاده از یک باطری باید ابتدا سیستم مورد نظر و نیازهای آن را کاملاً شناخت و در یکی از دسته بندی های زیر طبقه بندی کرد؛ سپس هنگام طراحی اجزاء سیستم نکات ذکر شده را باید لحاظ کرد. الف . سیستمهای باطریهای اولیّهای که به طور خودکار فعّال میشوند...

مقاله درباره روش اندازه‏گیری عصاره محلول در آب سرد در ادویه و چاشنی

مقاله درباره روش اندازه‏گیری عصاره محلول در آب سرد , در ادویه و چاشنی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 6 فهرست مطالب روش اندازه‏گیری عصاره محلول در آب سرد , در ادویه و چاشنی مقدمه هدف تعریف اصول دستگاهها و وسایل لازم نمونه‏برداری روش کار بیان نتایج گزارش آزمون بسمه تعالی پیشگفتار استاندارد روش اندازه‏گیری عصاره محلول در آب سرد و در ادویه و...

مقاله درباره رنگ ها

مقاله درباره رنگ ها لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 14 رنگ ها قرن هاست که به مواد غذایط و نوشابه ها رنگ اضافه می شود. قبل از اینکه روش تولید رنگ های مصنوعی در سال 1856 کشف گردد, از عصاره های طبیعی حیوانی, گیاهی و معدنی استفاده می شد. جاذبه مواد غذایی حاوی رنگ, اشتها را تحریک کرده و لذت خوردن غذا را افزایش می دهد. همچنین...

تحقیق در مورد فقه زنان و مسئله برابری 11 ص

تحقیق در مورد فقه زنان و مسئله برابری 11 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 11 صفحه قسمتی از متن .doc : فقه زنان و مسئله برابریدکتر احمد علوی نابرابری میان زن و مرد یا نابرابری میان زنان و مردان به مثابه گروههای اجتماعی پدیده قابل مشاهدهایی در جامعه ایران است....

مقاله درباره رفراکتومتر پلامترو ساکاریمتر

مقاله درباره رفراکتومتر، پلامترو ساکاریمتر لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 51 رفراکتومتر، پلامترو ساکاریمتر رفراکتمترهای آن- لاین(روی خط) در صنعت قند بسیرا کارساز هستند زیرا کنترل بریکس نمونهها در زمان واقعی خود، در تولید بسیرا مهم میباشد. شرکت Atago co به زودی رفراکتومتر مدل PRM85 مخصوص نصب در خط تولید را عرضه میکند که بسیرا کم در تحت تأثیر عوامل محدود کننده خارجی قرار گرفته و کار...

مقاله درباره رشد نوزاد

مقاله درباره رشد نوزاد لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 16 همه جانداران اعم از انسان و حیوان می کوشند که رفتار و کردار خود را در شکل و قالب موثر و مثمری عرضه کنند این فرایند را سازماندهی می نامند . چنان که برای تنفس دهان بینی گلو حنجره و ریه ها سازماندهی بدنی کودک را تشکیل می دهند و سازماندهی روانی او از حدود 4 ماهگی...

وکتور

وکتور وکتور ...

تحقیق در مورد علم تغذیه ورزشی

تحقیق در مورد علم تغذیه ورزشی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 19 صفحه قسمتی از متن .doc : علم تغذیه ورزشی این نوشته برای افراد عادی، ورزشکاران و مربیان است. بنابراین در نظر ندارد تا به بررسی روشهای پیچیدة علمی موضوع بپردازد. لیکن شناخت اولیه از این علم به منظور درک کلی...

مقاله درباره دیگ های سنگی و سازندگان آن

مقاله درباره دیگ های سنگی و سازندگان آن لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 40 دیگ های سنگی و سازندگان آن کندن ظروف از سنگ نرم یکی از صنایع کهن است . پیگوت نشان می دهد که در حدود 2800 پیش از میلاد مسیح در مرز ناحیه ی مرزی ایران و هند یعنی در بلوچستان صنعتی وجود داشته که ظروف سنگی را ساخته و آن را به سومر...

مقاله درباره دوغ

مقاله درباره دوغ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 10 دوغ دوغ در بطری پلاستیکی در ارمنستان. بر روی آن با حروف ارمنی و حروف سیریلیک «تان» نوشته شده است. دوغ نام گونهای نوشیدنی لبنی است. دوغ نوشیدنی ایرانی است که برای تهیه ی آن باید ابتدا ماست ترش را با همزن خوب هم زد سپس مقداری آب و نمک به آن اضافه کرد. سپس یکی از مواد...

مقاله درباره دوغ کره در تهیه نوشیدنیهای تخمیری

مقاله درباره دوغ کره، در تهیه نوشیدنیهای تخمیری لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 89 چکیده دوغ کره محصول جانبی فرآیند کره زنی است که به دو صورت شیرین و ترش وجود دارد که از نظر ارزش غذایی و ترکیب شیمیایی، واجد کلیه مواد جامد شیر به استثناء چربی می باشد. دراین تحقیق سعی برآن است که از دوغ کره، در تهیه نوشیدنیهای تخمیری استفاده گردد بنابر تحقیقات...

تحقیق در مورد علم تغذیه ورزشی 19ص

تحقیق در مورد علم تغذیه ورزشی 19ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 19 صفحه قسمتی از متن .doc : علم تغذیه ورزشی این نوشته برای افراد عادی، ورزشکاران و مربیان است. بنابراین در نظر ندارد تا به بررسی روشهای پیچیدة علمی موضوع بپردازد. لیکن شناخت اولیه از این علم به منظور درک...

مقاله درباره دست کاری در ترکیبات شیر

مقاله درباره دست کاری در ترکیبات شیر لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 14 بسم الله الرحمن الرحیم دست کاری ترکیبات شیراز چه زمانی شروع شده است؟ در دهه اخیر یعنی از سال 2000 میلادی به بعد در بسیاری از کشورهای پیشرفته در صنعت دامپروری از جمله: انگلیس، دانمارک، هلند، بخشهایی از آمریکای شمالی، فرانسه و غیره شیر تولیدی را بر اساس مواد جامد و ترکیبات آن...

وکتور برف

وکتور برف وکتور برف ...

مقاله درباره دزنوش دزفول

مقاله درباره دزنوش دزفول لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 4 آشنایی کلی با شرکت دزنوش دزفول : شرکت دزنوش دزفول (صنایع نوشابه سازی) از سال 1384 شروع به کار خود کرده و روزانه توان تولید 60 هزار بطرنوشابۀ گازدار و یا آب آشامیدنی را دارد و محصول خود را با تجاری شوق به بازار عرضه می کند. شرح خط تولید نوشابۀ خانواده : در ابتدا مواد اولیۀ...

مقاله درباره خیار

مقاله درباره خیار لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 16 خیار کلیات گیاه شناسی خیار گیاه بومی هندوستان است و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است . حدود بیست قرن قبل از میلاد مسیح مصریان قدیم از آن استفاده می کرده اند ایالت فلوریدا مهمترین تولید کننده خیار در آمریکا است و حدود یک سو م خیار کل آمریکا را تولید می...

تحقیق در مورد علف های هـرز

تحقیق در مورد علف های هـرز لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 16 صفحه قسمتی از متن .doc : علف های هـرز مقدمه امروزه علف های هرز از جمله مسائل و مشکلاتی است که کشاورزان سراسر دنیا با آن دست به گریبان می باشند. علف های هرز معمولا ازطریق دانه های گیاهی، پرندگان،...

وکتور

وکتور وکتور ...

تحقیق در مورد طرح تحول اقتصادی

تحقیق در مورد طرح تحول اقتصادی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 20 صفحه قسمتی از متن .doc : لایحه هدفمند کردن یارانه ها با سه سناریوی متفاوت به مجلس ارائه شده است.بر اساس سناریوی اول با فرض قیمت نفت 100 دلاری افزایش قیمت ها حدود 65 درصد پیش بینی شده است. دولت...

تحقیق در مورد طراحی جاده ها در خاکهای نمکی 13 ص

تحقیق در مورد طراحی جاده ها در خاکهای نمکی 13 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 15 صفحه قسمتی از متن .doc : راه طراحی جاده ها در خاکهای نمکی مقدمه: امروزه راههای ارتباطی یکی از عوامل مهم زیربنایی توسعه اقتصادی شناخته شده ودر ارتباط مستقیم با شکوفایی اقتصاد و صنعت کشـور...

مقاله درباره خواص میوه ها

مقاله درباره خواص میوه ها لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 15 در این تحقیق می خواهیم شما را با خواص بعضی از میوه ها و سبزیجات آشنا کنیم البته بصورت مختصرو مفید 1- خــواص ســـیر سیر قوه باء را تقویت می کند،ادرار را زیاد نموده و عروق شعریه را باز می کند و همین موضوع سبب می شود که فشار خون پایین بیاید. سیر بهترین درمان نسیان...

دانلود تحقیق درباره انتخاب بهترین روغن ماشین

دانلود تحقیق درباره انتخاب بهترین روغن ماشین انتخاب بهترین روغن ماشین روغن موتور به عنوان یک ترکیب چند منظوره، نقش بسیار مهم و اساسی در کارکرد مطمئن موتور خودرو ایفا می کند . اهمیت وجود روغن موتور به حدی است که جزء ملزومات هر خودرویی محسوب می شود و بدون روغن، عملاً امکان حرکت از اتومبیل سلب می شود . با توجه به تغییرات در طراحی های موتور و متناسب با آن، تغییراتی نیز بر روی روغن و...

تحقیق در مورد طراحی بنا

تحقیق در مورد طراحی بنا لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 24 صفحه قسمتی از متن .doc : مقدمه: اولین مسئله ای که در طراحی بنا مد نظر قرار میگیردعبارت از شکل سایت و ابعاد زمین طراحی است . بدین معنی که میزان طبقات ، ابعاد حجمی که میخواست در زمین طراحی قرار...

مقاله درباره خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان

مقاله درباره خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 16 واحد درسی : ویژگیهای فیزیکی استاد مربوطه: خانم مهندس لیلا زیرجانی گرد آورنده: حسین جدّی پاییز 85 چکیده اطلاعات موجود مبتنی بر دانش امروزی، قدمت نان را تا 6000 سال قبل تأیید نموده و در بررسیهای باستان شناسی دلایل غیر قابل تردیدی در این زمینه بدست آمده است. نان یکی از ارزانترین...

وکتور

وکتور وکتور ...

تحقیق در مورد سیگار و مضرات آن

تحقیق در مورد سیگار و مضرات آن لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 15 صفحه قسمتی از متن .doc : سلامتی برای عمر طولانیتر ترک عادت (سیگار کشیدن- اعتیاد) بر طبق گزارش جامعه سرطان آمریکا، حدود 46 میلیون فرد بزرگسال سیگار میکشند. 506 میلیون نفر آمریکائی دیگر از بیماریهای جدی ناشی از سیگار...

مقاله درباره خواص تغذیه ای دوغ و پنیر کم نمک

مقاله درباره خواص تغذیه ای دوغ و پنیر کم نمک لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 2 خواص تغذیه ای دوغ و پنیر کم نمک نمک کلرور سدیم یا همان نمک طعام بعنوان یکی از اصلی ترین عوامل افزایش فشار خون درافراد مستعد به این بیماری شناخته شده است . این ترکیب سالها ست که بعنوان اصلی ترین طعم دهنده در انواع محصولات غذایی از جمله دوغ شناخته...

مقاله درباره خط تولید رب گوجه فرنگی

مقاله درباره خط تولید رب گوجه فرنگی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 30 خط تولید رب گوجه فرنگی: مهمترین عامل در تولید یک محصول با کیفیت بالا، شستشوی کامل گوجه فرنگی با آب تمیز وسالم می باشد دستگاههای شستشو مختلف می باشد ولی معمول ترین وبهترین نوع آن سیستمی است که هم اکنون در اکثر کارخانجات ایران متداول است ومورد استفاده قرار می گیرد. 1) دریافت گوجه...

تحقیق در مورد سوره انعام

تحقیق در مورد سوره انعام لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 14 صفحه قسمتی از متن .doc : 1- کیفیت نزول این سوره سوره انعام مکی، و نیز نخستین سوره مکی درترتیب مصحف موجود می باشد. امام فخر رازی در تفسیر کبیر ( مفاتیح الغیب) می گوید: این سوره از دو نوع ویژگی...

  • ۹۶/۱۲/۲۷
  • شیدا خسروی

نظرات (۱)

ممنووووون بابت مقاله های خوووووووب..  https://sanayepress.com/

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی