ebargo

  • ۰
  • ۰

خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان 16ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 19

واحد درسی : ویژگیهای فیزیکی

استاد مربوطه:

خانم مهندس لیلا زیرجانی

گرد آورنده:

حسین جدّی

پاییز 85

چکیده

اطلاعات موجود مبتنی بر دانش امروزی، قدمت نان را تا 6000 سال قبل تأیید نموده و در بررسیهای باستان شناسی دلایل غیر قابل تردیدی در این زمینه بدست آمده است. نان یکی از ارزانترین و مهمترین مواد غذایی مورد استفاده انسان می باشد، گرچه با ارتقاء سطح زندگی در کشورهای پیشرفته از میزان مصرف نان کاسته شده است، لیکن نان هنوز هم بخش عمده ای از انرژی روزانه مردم کشورهای مختلف و بویژه اقشار کم درآمد جامعه را تأمین می کند (1).

ترکیب آرد و کیفیت نان همواره تحت تاثیر عوامل مختلف محیطی، توارثی و نوع فرآیندهای عمل آوری می باشند. از مهمترین فاکتورهای مؤثر بر ترکیب و ویژگیهای آرد و متعاقباً کیفیت نان حاصل، درجه استحصال آرد می باشد. در این مقاله ابتدا به تعریف واژه درجه استحصال آرد و روشهای محاسبه و تعیین آن پرداخته و سپس تأثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب و ویژگیهای آرد (خاکستر، رنگ، رطوبت، پروتئین، فیبر خام، چربی، گلوتن مرطوب، عدد رسوبی، عدد فالینگ و اندازه ذرات آرد)، خواص رئولوژی خمیر وخواص کیفی نان مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.

مقدمه

بر اساس تحقیقات و بررسیهای بعمل آمده، عمده ترین گروه غذایی در تأمین انرژی و پروتئین دریافتی در رژیم غذایی افراد کشور، نان می باشد (1). بویژه این امر در مورد اقشار کم درآمد جامعه که غذای اصلی آنها نان می باشد، حائز اهمیت است. با توجه به اینکه در کشور ما اکثریت مردم در سطح متوسط و کم درآمد جامعه قرار دارند، لذا هر گونه تحقیقی در رابطه با بهبود کیفیت نان در کشور ما کاربردی و مثمرثمر خواهد بود.

کیفیت نان تا حدود زیادی وابسته به ترکیب آرد بوده و عوامل متعددی در این رابطه تاثیر گذار می باشند. در رابطه با ویژگیهای آرد، یکی از فاکتورهایی که روی کیفیت نان می تواند تاثیر داشته باشد، درجه استحصال آرد می باشد. با توجه به اینکه اختلاف قابل ملاحظه ای در ترکیب آندوسپرم و پوسته دانه گندم وجود دارد، آردهایی که درجه استحصال مختلف دارند، از لحاظ ترکیب و میزان پروتئین یکسان نخواهند بود و امروزه ثابت شده که ترکیب آرد و بویژه مقدار و کیفیت پروتئین آن از فاکتورهای عمده در تعیین کیفیت نان می باشند.

از عمده ترین نانهای مسطح که در سطح وسیع در ایران پخت و به مصرف مردم می رسد، می توان نانهای لواش، بربری، سنگک و تافتون را نام برد. در تهیه نان سنگک از آرد تقریبا کامل (با درجه استحصال 98%) استفاده می شود. درصد استحصال آرد مورد استفاده برای تهیه نانهای بربری، تافتون و لواش به ترتیب در حدود 81%، 5/86% و 5/86% می باشد که این ارقام صرفاً بر اساس معیارهای اقتصادی توسط واحدهای تولید کننده آرد در نظر گرفته شده است (1، 5 و 6).









سایر محصولات :
خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان 16ص

خواص رئولوژی خمیر و کیفیت...

مقاله درباره نقش ورزش در سلامتی قلب

مقاله درباره نقش ورزش در...

خواص دارو ها

خواص دارو ها...

تحقیق در مورد بزرگترین عدد اول 14 ص

تحقیق در مورد بزرگترین عدد اول 14...

دانلود طرح لایه باز فوتوشاپ آموزشگاه کامپیوتری رایانه برای طراحان گرافیک و دانشجویان گرافیک

دانلود طرح لایه باز فوتوشاپ...

مقاله درباره نقش سرمایه انسانی در توسعه اقتصادی

مقاله درباره نقش...

کارآموزی در شرکت میل لنگ سازان.

کارآموزی در شرکت...

تحقیق در مورد تورم و سرمایه گذاران word

تحقیق در مورد تورم و سرمایه...

خلاقیت چیست 28ص

خلاقیت چیست 28ص...

مقاله درباره نقش دولت در صنعتی شدن ایران

مقاله درباره نقش...

تحقیق در مورد بروز خسارت و نحوه جبران آن در حقوق اسلام

تحقیق در مورد بروز...

مقاله درباره نقش درآمدهای نفتی در بودجه

مقاله درباره نقش درآمدهای...

خلاقیت 27ص

خلاقیت 27ص...

دانلود گزارش کارآموزی معماری دفتر فنی مهندس جاوید

دانلود گزارش کارآموزی معماری...

تحقیق در مورد بزرگترین ریاضی دانان 35 ص

تحقیق در مورد بزرگترین ریاضی دانان...

مقاله درباره نقش تغذیه در یادگیری

مقاله درباره نقش تغذیه...

گزارش کارآموزی شرکت ملی گاز ایران.

گزارش کارآموزی شرکت ملی...

تحقیق در مورد تورم در ایران ، روش همگرایی word

تحقیق در مورد...

خلاقیت 16ص

خلاقیت 16ص...

مقاله درباره نقدی بر آثار احمد شاملو

مقاله درباره نقدی بر آثار احمد شاملو...

تحقیق در مورد بزرگترین واقعیت ژتوپلتیکی ایران در قرون اخیر 45 ص

تحقیق در مورد بزرگترین...

خط تولید خیارشور 4ص

خط تولید خیارشور 4ص...

دانلود گزارش کارآموزی در صنایع کاشی خزر

دانلود گزارش کارآموزی در صنایع...

مقاله درباره نقد داستان فردا صادق هدایت 19ص

مقاله درباره نقد...

کارآموزی در شرکت ایسان تهویه.

کارآموزی در شرکت...

تحقیق در مورد تورم 24 ص word

تحقیق در مورد تورم...

خشک کردن 26ص

خشک کردن 26ص...

تحقیق در مورد برهان نظم

تحقیق در مورد...

مقاله درباره نفت خام

مقاله درباره نفت...

خشونت خانگی علیه زنان 25 ص

خشونت خانگی علیه زنان 25 ص...

دانلود گزارش کارآموزی در شرکت ایران تکنیک

دانلود گزارش کارآموزی در...

تحقیق در مورد برندگان نوبل

تحقیق در مورد برندگان نوبل...

تحقیق در مورد تورم 75 صفحه word

تحقیق در مورد تورم ...

مقاله درباره نظام مالیاتی

مقاله درباره نظام مالیاتی...

خشم و کنترل آن 13ص

خشم و کنترل...

تحقیق در مورد برندگان نوبل شیمی

تحقیق در مورد...

مقاله درباره نرخ بهره ی منطبق با ربا بهره پولی، عامل یا مانع رشد اقتصادی

مقاله درباره نرخ...

خشم 27ص

خشم 27ص...

دانلود گزارش کارآموزی شرکت الوان مهرافاق

دانلود گزارش کارآموزی شرکت الوان مهرافاق...

مقاله درباره نرخ بهره و بازار سرمایه

مقاله درباره نرخ بهره و...

تحقیق در مورد برنامه کاربردی برش موادخام و حل مشکل یک شرکت سازنده 9 ص

تحقیق در مورد برنامه کاربردی برش موادخام...

تحقیق در مورد تورم 10 ص word

تحقیق در مورد...

خشم 17ص

خشم 17ص...

مقاله درباره میکروکنترلر Atmega 16

مقاله درباره میکروکنترلر Atmega 16...

خزندگان از مهره داران خونسرد می

خزندگان از مهره داران...

تحقیق در مورد برنامه ریزی 14 ص

تحقیق در مورد...

مقاله درباره میدان های الکترومغناطیسی

مقاله درباره میدان های الکترومغناطیسی...

دانلود گزارش کارآموزی در شرکت ذوب فلزات ایمن کار فرد

دانلود گزارش کارآموزی در شرکت ذوب...

تحقیق در مورد توتال استیشن های Trimbleسری3300 DR word

تحقیق در مورد توتال استیشن...

مقاله درباره مولوی و استعاره های عشق

مقاله درباره مولوی و...

قارچ مزرعه سروش 20 ص
قابلیتهای محتمل تکنیکی نانوتکنولوژی
فیزیولوژی جانوری
فیروزه
فولاد
طرح تولید ماشین آلات خشک کن میوه و سبزیجات
یونیت دندانپزشکی
نیروی برش Trim Force
کمک فنر دو جدارة بی فشار
کارآفرینی پرورش قارچ 21 ص
پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن) 18 ص
خشخاش و تریاک 29ص

کلمات کلیدی :کیفیت نان رجه ستحصال رآمد امعه مده رین مورد ستفاده ئولوژی میر کیفیت نان نان 16ص واص ئولوژی ستحصال کیفیت پروتئین نانهای ویژگیهای ستفاده
  • ۹۶/۰۷/۲۸
  • شیدا خسروی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی